Flower Bulb Tournament

Beste tennisliefhebber,

Eindelijk mogen we weer!
Na twee jaar afwezigheid wegens corona gaat deze week (week 28 (11 t/m 17 juli 2022)) weer één van de mooiste toernooien plaatsvinden op onze vereniging: ITF Flower Bulb Tournament.

Met een nieuwe vrijwilligers, nieuwe toernooidirecteur maar ook zeker nog oude bekenden hebben we alles op alles gezet om de 19 de editie van dit fantastische internationale jeugdtoernooi weer te laten stralen zoals spelers, coaches en bezoekers van ons gewend zijn. Het thema is uiteraard de Bollenstreek en ook de sportiviteitsprijs, de Nico Tromp beker heeft dit jaar zijn terugkeer. Deze prijs wordt uitgereikt aan een speler of speelster waarin we talent zien maar ook op en naast de baan een sportieve houding en mentaliteit heeft.

Verder hebben we twee “eigen” spelers van HTC die door middel van een wildcard een plaats hebben bemachtigd in het hoofdtoernooi en kwalificatietoernooi. Ik nodig je dan ook bij deze uit om deze week langs te komen en Teun Visser en Jens van Trigt aan te moedigen wanneer ze spelen.

Zodra de speelschema’s en de order of play bekend zijn, worden die zo snel mogelijk op deze website gepubliceerd. Maar wie ik vooral nu al wil bedanken zijn onze fantastische sponsoren want door hun genereuze bijdragen hebben zij er voor gezorgd dat we het toernooi echt naar de next level kunnen tillen. Denk aan een shuttle service voor spelers maar ook de aankleding van het tennispark. Ik hoop je van de week te zien!

Romy Blokker
Toernooidirecteur ITF Flower Bulb Tournament

Heb je vragen? Stuur ons dan een mail via itfjunior@htc-hillegom.nl.

Het International Flower Bulb Tournament wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsors! Bedankt!