Routebeschrijving

A. Per auto

Vanaf de A4 (snelweg Amsterdam – Den Haag)
Neem afslag 4: Nieuw Vennep/Hillegom (N207).
Volg de borden Hillegom (N207, Leimuiderweg).

Na een paar kilometer is er een McDonalds restaurant aan je linkerhand te zien. Ga bij die verkeerslichten rechtsaf, richting Hillegom (N208, Leidsestraat). Ga bij de stoplichten rechtdoor. Neem bij de 1e rotonde de 2e afslag (Van den Endelaan), neem ook de 2e afslag bij de 2e rotonde, en neem de 3e afslag bij de 3e rotonde. Dit is de Sixlaan, blijf deze weg volgen (wordt vanzelf Stationsweg) en volg dan de borden Tennispark Hillegom. (de afslag naar het Tennispark is linksaf en zit vlak achter een gebouw, dus goed uitkijken dat je hem niet mist)  Je komt op een parkeerterrein uit, waar je de auto kunt parkeren. Het Tennispark is vanaf daar nog een paar honderd meter lopen. (vanaf het parkeerterrein is de tennishal al te zien)

Voor degene die met de ‘Tomtom’ het Tennispark willen vinden, het adres is Stationsweg 31, Hillegom.

B. Per trein

Op 5 minuten lopen van de tennisbaan is treinstation “Hillegom”, met een rechtstreekse verbinding naar Haarlem, Leiden en Den Haag, en met 1 overstap naar Rotterdam, Amsterdam en Schiphol. Als je op station “Hillegom” staat, met je rug naar het station neem je de weg die recht voor je ligt (Stationsweg), na ongeveer 500m zie je aan de rechterkant de ingang van het tennispark.

Vanaf station Hillegom vertrekt ieder half uur een trein naar Haarlem, om ’28 en ’58 over het heel. In Haarlem vertrekt 8x per uur een trein naar Amsterdam.
Ook naar Leiden en Den Haag vertrekt elk half uur een trein, op het heel en het half. In Leiden kan je overstappen op de trein naar Schiphol (6x per uur) en Rotterdam (4x per uur). In de avond rijdt de trein naar Den Haag niet verder dan Leiden.

Geschatte reistijd vanaf station Hillegom naar…?
Haarlem 10 minuten, Leiden 12 minuten, Den Haag 35 minuten,
Amsterdam 30 minuten (1 keer overstappen in Haarlem),
vliegveld Schiphol 40 minuten (1 keer overstappen op Leiden Centraal),
Rotterdam 45 minuten (1 keer overstappen op Leiden Centraal).

Bekijk ook eens: