Routebeschrijving

Per auto

Vanaf de A4 (snelweg Amsterdam – Den Haag)
Neem afslag 4: Nieuw Vennep/Hillegom (N207).
Volg de borden Hillegom (N207, Leimuiderweg).

Na een paar kilometer is er een McDonalds restaurant aan je linkerhand te zien. Ga bij die verkeerslichten rechtsaf, richting Hillegom (N208, Leidsestraat). Blijf alsmaar rechtdoor rijden tot de eerste rotonde die je tegenkomt en neem bij die rotonde de 2e afslag (Van den Endelaan), neem ook de 2e afslag bij de 2e rotonde, en neem de 3e afslag bij de 3e rotonde. Dit is de Sixlaan, blijf deze weg volgen (wordt vanzelf Stationsweg) en volg dan de borden Tennis en Padel Hillegom. (de afslag naar het Tennispark is linksaf). Je komt op een parkeerterrein uit, waar je de auto kunt parkeren. Het Tennispark is vanaf daar nog een paar honderd meter lopen. (vanaf het parkeerterrein is de tennishal al te zien)

Kom je met navigatie? Het adres is Stationsweg 29-31, Hillegom.

Per trein

Op 5 minuten lopen van de tennisbaan is treinstation “Hillegom”, met een rechtstreekse verbinding naar Haarlem, Leiden en Den Haag, en met 1 overstap naar Rotterdam, Amsterdam en Schiphol. Als je op station “Hillegom” staat, met je rug naar het station neem je de weg die recht voor je ligt (Stationsweg), na ongeveer 500m zie je aan de rechterkant de borden Tennis en Padel Hillegom die je naar de ingang van het tennispark leiden.

Vanaf station Hillegom vertrekt ieder half uur een trein naar Haarlem, om ’24 en ’54 over het heel. In Haarlem vertrekt 8x per uur een trein naar Amsterdam.
Ook naar Leiden en Den Haag vertrekt elk half uur een trein, om ’05 en ’35 over het heel. In Leiden kan je overstappen op de trein naar Schiphol en Rotterdam. Wij adviseren om altijd de Hospitality Desk te raadplegen of op de NS-website te kijken voor de actuele reisinformatie.

Geschatte reistijd vanaf station Hillegom naar…?
Haarlem 10 minuten, Leiden 12 minuten, Den Haag 35 minuten,
Amsterdam 30 minuten (1 keer overstappen in Haarlem),
vliegveld Schiphol 40 minuten (1 keer overstappen op Leiden Centraal),
Rotterdam 45 minuten (1 keer overstappen op Leiden Centraal).