Hotelaccommodatie

Op dit moment hebben we als toernooi fijne contacten met de volgende hotels in de buurt;

Intercity Hotel in Hoofddorp

Dit hotel met 280 kamers ligt direct aan de luchthaven Schiphol Airport en heeft op loopafstand treinstation Hoofddorp.  Voor dit hotel verzorgen wij shuttleservice en ben je binnen 20 minuten bij ons op de tennis club.

VOEG DE VOLGENDE CODE AAN UW RESERVERING: Hillegomse tennisclub juli 2024

IntercityHotel Amsterdam Airport | H Rewards

Hotel Villa Flora

Het enige hotel in Hillegom! Het is een kleinschalig hotel midden in het centrum van Hillegom. Rondom het hotel voldoende parkeergelegenheid en veel horeca, winkels en supermarkten. Afstand naar de tennis club is 10 minuten lopen en daarom verzorgen wij geen shuttle service voor dit hotel.

Hotel – Villa Flora (hotelvillaflora.nl)

B&B De Groene Bollenschuur

Deze 120 jaar oude bollenschuur is verbouwd tot een waanzinnige Bed and Breakfast. Het heeft een fantastische ligging middenin de bollenvelden en ligt op 8 minuten afstand van de tennis club met de auto. Shuttle service is mogelijk tijdens het toernooi en kan in overleg met de hospitalitydesk.

Bed & Breakfast – De Groene Bollenschuur – Bollenstreek

Natuurlijk zijn er in de omgeving nog meer hotels te vinden. Met deze hotels hebben wij als geen afspraken en kunnen we ook geen garanties geven als het gaat om bijvoorbeeld shuttleservice. Maar mocht je vragen hebben email ons of kom tijdens het toernooi naar de hospitalitydesk!